Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix geeft trailer vrij van Grace & Frankie

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2015, 10:50 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van de aankomende komedieserie Grace & Frankie, een serie die begin mei beschikbaar moet zijn. In Grace & Frankie krijgen twee bejaarde vrouwen te maken met moderne problemen.

Grace & Frankie op Netflix

DareDevil mag misschien Netflix’ meest bloederige show ooit zijn, Grace & Frankie is dan de meest comfortabele die de dienst te bieden heeft. In deze komedieserie zien we twee vrouwen een band met elkaar maken, wanneer ze erachter komen dat hun zeventigjarige mannen verliefd zijn op elkaar, van hun vrouwen willen scheiden en samen een leven willen opbouwen. De hoofdrollen worden vertolkt door Lily Tomlin, Jane Fonda, Martin Sheen en Sam Waterston, terwijl achter de schermen Marta Kauffman en Howard J. Morris staan.

Nu zullen die namen voor de jongere generatie misschien niet zo veel zeggen, maar, zoals de website The Verge al zegt, dit is ongeveer vergelijkbaar met een bijeenkomst van The Avengers, maar dan voor je opa en oma (of je vader en moeder, afhankelijk van je leeftijd). De vier acteurs zijn echte veteranen als het op acteren aankomt en hebben door de jaren heen flink wat rollen vertolkt. Het toont tevens aan dat Netflix helemaal geen specifieke content gericht op een bepaalde doelgroep nodig heeft en kan produceren wat het wil.

Grace & Frankie is namelijk een sitcom zoals je hem van de gewone televisie kunt verwachten. Lekker vlot, vaak oppervlakkig, maar ergens toch wel herkenbaar (ook al zou je geen bejaarde vrouw zijn die haar man met een andere man ziet trouwen). Marta Kauffman heeft onder meer gewerkt aan series als Friends en Veronica’s Closet, terwijl Howard J. Morris het beste bekendstaat om z’n werk aan de komedieseries According to Jim en My Wife and Kids. Dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten op 8 mei, wanneer de serie te zien is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.