Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix bestelt komedieserie van Bob Odenkirk en David Cross

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2015, 11:19 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft een komedieserie bestelt van komedianten Bob Odenkirk en David Cross, die een indrukwekkend komedierepertoire hebben. Eerder produceerde Netflix het vijfde seizoen van Arrested Development en nu is Better Call Saul er te zien.

Netflix werkt samen met Bob Odenkirk en David Cross aan nieuwe serie

Netflix heeft een nieuwe komedieserie van twee bekende komedianten besteld: Bob Odenkirk en David Cross. Dat is het duo achter de bekende en grappige HBO-serie Mr Show, uit de jaren tachtig. De productie voor de serie is al begonnen en heet With Bob and David. De serie bevat vier half uur durende afleveringen en een uur durende making-of special. In de serie zien we Bob Odenkirk en David Cross aan sketch comedy doen, gebaseerd op, vermoedelijk, nieuwe personages dan die uit de Mr Show-serie van HBO.

We zeggen vermoedelijk, omdat dit lijkt op een soort Mr Show-reünie, maar dan niet echt. Mr Show is een HBO-serie, dus daar liggen de rechten dan ook – rechten die Netflix niet heeft. Maar Netflix staat vrij om het succes te evenaren; met dezelfde mensen, maar andere sketches en personages. Het komedieduo Tim & Eric is verantwoordelijk voor de productie en we zullen ongetwijfeld meer bekende komedianten voorbij zien komen wanneer de serie live gaat op Netflix. Wanneer dat echter zo ver is, is helaas nog niet bekendgemaakt.

Dat Bob Odenkirk en David Cross samen een serie voor Netflix produceren, is niet vreemd. David Cross keerde terug in het vijfde seizoen van Arrested Development: een van de grappigste komedieseries in jaren, die helaas nooit de populariteit genoten heeft die het verdiende en waarvan het vijfde seizoen helaas wat tegenviel. Momenteel speelt Bob Odenkirk de louche advocaat Saul Goodman in de serie Better Call Saul, die nu te zien is op Netflix. Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad, waarin Odenkirk dezelfde rol vertolkte.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.