Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG 2015 soundbar-systemen te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2015, 12:53 CategorieHome cinema sets

Als je nu op zoek gaat naar nieuwe home cinema-producten dan is de kans groot dat je de nieuwe modellen van 2015 tegenkomt. Na onder meer Samsung en Sony is ook LG begonnen met de uitrol van de 2015 line-up. Je kunt inmiddels naar de winkels voor de 2015 soundbar-systemen van de Koreaanse fabrikant.

LG komt dit jaar met maar liefst zes soundbars en twee zogenaamde Sound Plates. De soundbars hebben een design dat we inmiddels al wat jaren kennen, de Sound Plates zijn een relatief nieuwe productgroep met een diep en plat design waardoor er een tv op geplaatst kan worden. Lees meer over het verschil tussen een soundbar en een soundstand of soundplate.

LG-LAS750M

Het topmodel op het gebied van soundbars is de LAS950M (MusicFlow HS9). Dit model beschikt onder meer over een draadloze subwoofer, Multiroom-mogelijkheden en Bluetooth 4.0. De LAB550W is de duurste Sound Plate van LG en komt ook met een draadloze subwoofer en Bluetooth. Hieronder vind je een overzicht van alle systemen die LG in 2015 naar Nederland brengt.

Een overzicht van alle soundbars en Sound Plates van LG, inclusief prijzen en specificaties, vind je in de LG 2015 soundbar home cinema line-up. Wil je meer weten over de tv’s, audiosystemen of Blu-ray spelers van de Koreaanse fabrikant? Neem dan een kijkje in het 2015 home cinema overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.