Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG 2015 lcd led tv’s te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2015, 12:49 CategorieLcd en led tv's

Na onder meer Panasonic, Samsung en Sony is ook LG begonnen met de verkoop van de 2015 lcd led tv’s. De Koreaanse fabrikant brengt weer een compleet aanbod televisies naar Nederland, waaronder modellen met een gebogen scherm en modellen die voorzien zijn van quantum dots.

De 2015 oled tv’s van LG moeten nog verschijnen maar de lcd led tv’s die begin dit jaar aangekondigd zijn liggen inmiddels in de Nederlandse winkels. LG heeft dit jaar weer diverse vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd, onder meer op het gebied van smart tv-software.

Dit jaar zien we webOS 2.0 terug op smart tv’s. Deze verbeterde versie van de software moet vooral gebruiksvriendelijker en sneller zijn. Een nieuwe functie van WebOS 2.0 is My Channels. Hiermee kunnen gebruikers hun favoriete live televisiekanalen persoonlijk instellen en toevoegen aan de Launcher Bar.

LG-UF950V

Ook op het gebied van beeldkwaliteit zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo maken de topmodellen in de UF950V-serie gebruik van ColorPrime waarmee het kleurenspectrum verbreed wordt en is er ondersteuning voor HDR-materiaal. Op het gebied van audio werkt LG dit jaar voor veel modellen samen met Harman Kardon en natuurlijk kan ook de hoge 4K Ultra HD-resolutie niet ontbreken.

Een overzicht van alle lcd led tv’s die LG dit jaar naar Nederland brengt, inclusief specificaties en prijzen vind je in de LG 2015 lcd led tv line-up. Let wel; LG heeft ons helaas nog steeds niet laten weten wat de exacte line-up voor Nederland is dus het kan zijn dat bepaalde modellen alleen in andere Europese landen verschijnen. Wil je meer weten over de andere home cinema-producten die LG naar Nederland brengt dan kun je terecht in het 2015 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.