Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

How to Train Your Dragon-serie debuteert op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2015, 10:31 CategorieStreamingdiensten

Netflix krijgt wederom een toffe kinderserie in z’n media-aanbod. Ditmaal van de How to Train Your Dragon-franchise. De serie moet in juni op de dienst beschikbaar zijn, maar onduidelijk is nog of dit wereldwijd is of niet.

How to Train Your Dragon-serie naar Netflix

De avonturen van Hiccup en Toothless waren nooit alleen gebonden aan het bioscoopscherm. En in juni krijgen we daarom een nieuwe televisieserie van de How to Train Your Dragon-franchise, die debuteert op Netflix. Het wordt een originele geanimeerde kinderserie, die 26 juni 2015 in première gaat. In de serie, die Dragons: Race to the Edge, gaat heten, volgen we Hiccup en zijn Dragon Riders-vrienden, terwijl ze een reis ver buiten de grenzen van Berk aan het afleggen zijn. Maak je borst dus maar vast nat voor nieuwe avonturen.

Voorbij die grenzen vinden ze een ancient artifact die beter bekend staat als de Dragon Eye. Deze ontdekking zorgt ervoor dat de groep avonturiers in aanraking komen met een aantal onbekende draken in het nieuwe land. Hoewel dit groepje jongeren geen kwaad in zin heeft, is er wel een andere groep drakenrijders die kwaad in zin heeft. Deze groep is uit op de Dragon Eye, zodat het de geheimen kan ontrafelen en de krachten kan gebruiken. Klinkt alsof er genoeg op het spel staat dus – de fans van de franchise moeten hier van smullen.

Sinds 2010 is de How to Train Your Dragon-franchise uitgebreid met short-films, videospellen, een live-action ijsvoorstelling en een televisieserie op Cartoon Network, die een brug slaat tussen het eerste en het tweede deel van de films. Race to the Edge zal de verhaallijn oppakken waar deel twee gebleven is, terwijl How to Train Your Dragon 3 in 2018 te zien zal zijn in de bioscoop. We hebben dus nog drie jaar de tijd om meer series, games en voorstellingen voorbij te zien komen; Dreamworks heeft goud in handen met deze drakenfranchise.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.