Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

House of Cards keert in 2016 terug met seizoen 4

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2015, 11:26 CategorieStreamingdiensten

Via Twitter is naar buiten gekomen dat House of Cards in 2016 terugkeert naar Netflix, aangezien Frank Underwoods strijd nog niet gestreden is. Een releasedatum is nog niet vrijgegeven door de videostreamingdienst.

House of Cards keert terug

Als je dacht dat Netflix het bij drie seizoen houdt voor House of Cards, dan heb je het goed mis. De videostreamingdienst heeft namelijk via Twitter aangekondigd dat de serie in 2016 terugkeert met een nieuw seizoen, eentje die verder in gaat op het verloop van Frank Underwoods carrière. We houden het bewust even vaag, omdat blijkt dat de show toch minder snel bekeken wordt dan verwacht en we zouden dan ook niets voor je willen spoilen. Dit is echt zo’n serie die je moet kijken en waar spoilers het plezier daarvan ondermijnen.

De schrijvers van de serie hebben tevens een unieke kans te pakken. In 2016 zijn er namelijk verkiezingen voor het presidentschap in Noord-Amerika, wat natuurlijk voor ongekend realistische parallelle situaties kan zorgen. Wellicht krijgen de schrijvers de kijkers zo ver om te stemmen en met een beetje extra moeite kan het de kijker misschien ook nog wat bijbrengen over het presidentschap en waarom het belangrijk is om überhaupt te stemmen, in welk land je ook woont. Maar entertainment moet vooral bovenaan blijven staan.

Wat kunnen we verwachten van het vierde seizoen? (Als de mensen die nog niet up-to-date zijn nu naar de homepage willen gaan, dan worden ze niet gespoild.) Nu Claire Frank verlaten heeft, staat de huidige president, die in 2016 mee wil doen aan de normale verkiezingen, er niet goed voor. Claire was wel degelijk een rots in de branding, ongeacht het feit dat beide partners het woord ‘liefde’ al een tijdje vergeten waren. Het zal in interessant zijn om te zien welk effect dat gaat hebben op de campagne en hoe Underwood er mee om zal gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.