Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Fuller House officieel, komt naar Netflix

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2015, 8:47 CategorieStreamingdiensten

Fuller House komt naar Netflix. Dat heeft acteur John Stamos bevestigd tijdens een interview in de late night show Jimmy Kimmel Live. Er komen in totaal dertien afleveringen bij in eerste instantie. Onbekend is nog of de volledige cast terugkeert.

Fuller House naar Netflix

De kogel is door de kerk: Netflix heeft dertien afleveringen besteld van Fuller House, de spin-off van Full House. Dat heeft John Stamos bevestigd in de show Jimmy Kimmel Live. Stamos zal de serie gaan produceren en een gastrol krijgen als oom Jesse, net zoals in het origineel. Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin en Andrea Barbe zullen de hoofdrollen vertolken. En er wordt nog overlegd met Bob Saget, Mary-Kate and Ashley Olsen, Dave Coulier en Lori Loughlin over een eventuele terugkeer naar de eens zo populaire serie.

Fuller House gaat verder waar Full House geëindigd was (zo ongeveer), maar dit keer dus met drie vrouwen aan het roer van het huishouden, in plaats van de drie mannen in het origineel. DJ Tanner-Fuller (Cameron-Bure) is zwanger, is onlangs haar man verloren en woont nu samen met haar zusje (Sweetin) en haar beste vriendin (Barber), inclusief haar tienerdochter. Iedereen draagt haar steentje bij in de opvoeding van de kinderen in huis (DJ heeft nog twee zoons), terwijl iedereen zich eveneens klaarmaakt voor de nieuwe baby.

De Full House-cast heeft het nooit onder stoelen of banken gestopt terug te willen keren naar de populaire serie. De afgelopen paar maanden hebben we de cast in verschillende vormen in verschillende Amerikaanse televisieprogramma’s terug zien keren, maar er werd nooit echt over iets definitiefs gesproken. Dit zou overigens niet de enige serie zijn die onder het stof vandaan gehaald wordt – eerder werd al bekend dat Fox zes afleveringen van The X-Files heeft besteld. Fuller House moet in 2016 te zien zijn via de streamingdienst Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.