Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dit is de eerste trailer van Orange Is the New Black S3

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2015, 11:01 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft op vrijdag de eerste trailer voor het derde seizoen van Orange is the New Black vrijgegeven. De trailer doet ons direct verlangen naar dat nieuwe seizoen, die op 12 juni in z’n geheel te zien is op de videostreamingdienst.

Orange is the New Black keert 12 juni terug

Het duurt nu niet lang meer: het derde seizoen van Orange is the New Black zal vanaf 12 juni 2015 te zien zijn via Netflix. En als we de trailer mogen geloven (en dat willen we), dan wordt dit seizoen minstens net zo goed als de eerste twee. In het derde seizoen zien we dat Piper voor het eerst geconfronteerd wordt met Alex sinds haar terugkeer in de gevangenis. Ondertussen is de rest van de cast bezig waar het altijd al mee bezig was en zien we enkele nieuwe toevoegingen rondlopen. We kunnen niet meer wachten tot seizoen 3.

Omdat we begrijpen dat niet iedereen tijd heeft om alle series (op Netflix en daarbuiten) te kijken zoals wij dat wel hebben, proberen we in twee alinea’s uit te leggen waar de serie tot nu toe om draait. In Orange is the New Black maak je kennis met Piper. Piper is een ietwat naïeve vrouw, die naar de gevangenis gestuurd wordt om iets dat ze een aantal jaar geleden gedaan heeft. Daar ontmoet ze haar oude vriendin waar ze een relatie mee heeft gehad, die ervoor zorgt dat het vuurtje van weleer weer eens wordt opgestookt.

Ondertussen zit heel die gevangenis vol met vrouwen die allemaal wel iets op hun geweten hebben en daar niet zonder reden zitten. Larry, Pipers vriend, zit thuis op haar te wachten, terwijl hij als schrijver en journalist aan de bak probeert te komen. Hij ziet kans om iets met Pipers verhaal te doen en dat levert ongemakkelijke situaties op in combinatie met Pipers verleden, heden en toekomst. Het is bovenal een komedieserie met heel veel drama, maar wel eentje die vaak goed uit de hoek komt en weinig saaie momenten kent.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.