Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert D-M40DAB micro-hifi-systeem

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2015, 11:03 CategorieLuidsprekers

Denon introduceert vandaag een nieuw model in zijn serie micro-hifi-systemen. De D-M40DAB treedt in de voetsporen van de D-M39. Dit nieuwe systeem omvat een RCD-M40DAB CD-receiver met hifi-kwaliteit, en een SC-M40 tweeweg luidsprekersysteem.

De Denon D-M40DAB is voorzien van verbeterde aansluitopties voor een betere geluidskwaliteit, waaronder twee digitale optische ingangen voor aansluiting van een tv, settopbox en andere digitale apparatuur. Bovendien speel je via de USB-poort niet alleen MP3- en WMA-bestanden af, maar ook lossless FLAC, WAV en AAC bestanden. Daarnaast ontbreekt ook op deze versie de afspeelfunctie voor iDevices niet. Ook is de D-M40 uitgerust met een geoptimaliseerde hoofdtelefoonversterker met aparte versterkingsregeling.

Denon-D-M40DAB-2

Dankzij het compacte design van de D-M40 van 210mm breedte en 310mm diepte kan het systeem eenvoudig op een boekenplank, in een slaapkamer of in een kantoor aan huis worden opgesteld. De geluidskwaliteit van de D-M40 vindt haar oorsprong in Denons “simple & straight”-concept. De audiocircuits zijn ongecompliceerd, de signaalpaden kort, en eventuele negatieve invloeden op de geluidskwaliteit zijn tot een minimum beperkt.

De nieuwe D-M40 is vanaf juni verkrijgbaar voor de prijs van 449 euro en is enkel verkrijgbaar inclusief de speakers: de RCD-M40 CD-receiver in een zwarte of zilveren uitvoering, en de SC-M40 luidsprekers in zwart of kersenhout.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.