Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Arrested Development krijgt nog eens 17 afleveringen

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2015, 9:36 CategorieStreamingdiensten

De executive producer, Brian Grazer, van Arrested Development heeft aangekondigd dat de serie nog eens 17 nieuwe afleveringen krijgt. Wanneer die verschijnen en of die ook op Netflix te zien zullen zijn, is echter nog niet bekendgemaakt.

Arrested Development krijgt meer afleveringen

Als er één komedieserie met een heuse following is, dan is het wel Arrested Development. Een betere naam hadden de makers ook niet kunnen bedenken (de losse vertaling: stilstaande vooruitgang), aangezien het over een egoïstische familie gaat met één lid die de boel bij elkaar probeert te houden, terwijl de camera’s alles vastleggen voor een zogenaamd reality-programma. Er is zelfs een verteller aanwezig die meer dan eens de fourth wall doorbreekt en direct de kijker aanspreek en soms de kijker stimuleert tot handelen.

Arrested Development is volgens de kijkers van de serie één van de grappigste series aller tijden. Het bevat soms subtiele humor die niet door iedereen wordt opgepikt, daarom is de show nooit zo populair geworden. Na drie seizoenen werd de stekker er al uitgetrokken – zelf in de serie werd daar aandacht aan besteed. Toen Netflix een vierde seizoen aankondigde, waren de fans erg blij – maar het resultaat was dan weer teleurstellen. Ondertussen werkt Netflix aan een vernieuwde versie van seizoen vier, eentje die wel in de smaak moet vallen.

Woensdag is echter naar buiten gebracht dat Arrested Development nog eens zeventien nieuwe afleveringen krijgt, maar meer kunnen we er nog niet over vertellen. We weten niet of dit het officiële vijfde seizoen is, het hier gaat om het vernieuwde vierde seizoen en of de nieuwe afleveringen op Netflix te zien zijn (de dienst heeft momenteel wel de rechten in handen van de serie). De aankondiging kwam van Arrested Developments executive producer Brian Grazer, maar die hield, op de bekendmaking na, de kaken stevig op elkaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.