Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

April-update Xbox One wordt nu uitgerold

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2015, 19:34 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de nieuwe Xbox One-firmware-update vanaf nu wordt uitgerold en iedereen hem kan verwachten. De update voegt een aantal prestatieverbeteringen en functie toe, die mensen van het Preview-programma al hebben gezien.

April-update Xbox One: What’s On

Microsoft heeft via community manager Larry Hyrb, ook wel bekend onder de gamertag Major Nelson, bekendgemaakt dat de april-update voor Xbox One op dit moment wordt uitgerold. Mocht je de Xbox One op ‘automatisch updaten’ hebben staan, dan hoef je in feite niets anders te doen dan je spelcomputer op te starten. Heb je die optie uit staan, omdat je bijvoorbeeld liever hebt dat alle apparaten ’s nachts helemaal uitstaan (de Xbox One staat in low energy standby mode) dan kun je de update handmatig downloaden.

Je krijgt met een aantal features te maken die leden van het Preview-programma al hebben kunnen gebruiken, zoals de sectie What’s On. Daar vind je een selectie YouTube-video’s en livestreams van (populaire) streamers op dat moment, zodat je niets hoeft te missen van je favoriete games, films of series of de grappige filmpjes die op het internet rondzwerven. Ook kunnen jij en je vrienden ingesproken berichten versturen wanneer je Kinect hebt aangesloten of een headset op hebt – dat gaat aanzienlijk meer tijd schelen dan dat je die berichten typt.

Daarnaast heb je nu ook toegang tot de ook toegewijde servers voor de Party’s. Het komt nog wel eens voor dat een internetverbinding nogal vol raakt door een te drukke Party en daar moeten die toegewijde servers wat aan gaan doen. De Party-app is tevens voorzien van een aantal andere zaken: zo kun je straks zien dat er een probleem is met je Kinect- of privacy-instellingen. Bovendien krijg je straks direct de achievement-beschrijvingen te zien wanneer je een achievement haalt in een game of app en kun je nog sneller een game hub bezoeken.  • Delen:

Reacties

  1. FK
    07 april, 2015 om 23:24

    ‘Toegewijde’ servers? Hah :p Laten we het op ‘Dedicated’ houden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.