Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One ondersteunt straks ingesproken berichten

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2015, 11:43 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat we met de aprilupdate voor Xbox One onder andere ingesproken berichten als feature mogen verwachten. Daarnaast komen er ook toegewijde Party-servers aan.

Berichten inspreken op Xbox One

Maart is bijna voorbij, dus dat betekent dat we alvast kunnen kijken wat april ons te bieden heeft qua nieuwe features voor Xbox One. Elke maand brengt Microsoft een update uit voor zijn nieuwste console, met iedere maand meer en verbeterde elementen. In april kun je onder meer het versturen van ingesproken berichten verwachten. Dat betekent dat je nu je vrienden korte berichten kunt versturen wanneer je Kinect hebt aangesloten of een headset op hebt – dat gaat aanzienlijk meer tijd schelen dan dat je die berichten typt.

Overigens kunnen we ook toegewijde servers voor de Party’s verwachten. Het komt nog wel eens voor dat een internetverbinding nogal vol raakt door een te drukke Party en daar moeten die toegewijde servers wat aan gaan doen. De Party-app wordt tevens voorzien van een aantal andere zaken: zo kun je straks zien dat er een probleem is met je Kinect of privacy-instellingen en daardoor kun je direct handelen. Momenteel is het zo dat wanneer iets niet werkt, je vaak niet weet waarom; dus deze feedback gaat ontzettend handig zijn.

Bovendien krijg je straks direct de achievement-beschrijvingen te zien wanneer je een achievement haalt in een game of app en kun je nu direct een game hub bezoeken wanneer je scrollt door de achievements van je vrienden in je vriendenlijst. Het is overigens ook mogelijk ingesproken berichten van een Xbox One-console naar een Xbox 360-console te sturen. Xbox 360-eigenaars kunnen al jaren ingesproken berichten naar elkaar verzenden. Waarom het zo lang heeft moeten duren voor Xbox One, is ons een raadsel. Maar het is wel fijn dat het straks kan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.