Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wearables Magazine: alles over smartwatches, fitness trackers en meer

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2015, 12:51 CategorieNieuws

Niet alleen op het gebied van home cinema is veel interessants te schrijven. De laatste tijd zien we steeds meer ontwikkelingen op het gebied van wearables, waaronder smartwatches en fitness trackers. Er zijn inmiddels diverse platformen en steeds meer fabrikanten komen met wearables. Om deze reden hebben we een nieuwe website gelanceerd waar je alles over wearables kunt lezen; WearablesMagazine.nl.

Op WearablesMagazine.nl vind je het laatste nieuws op het gebied van wearables, waaronder de Apple Watch en slimme horloges die op Android Wear draaien. Ook besteden we aandacht aan fitness trackers en kijken we regelmatig naar sensoren die je op je lichaam kunt dragen om bijvoorbeeld je gezondheid bij te houden. Natuurlijk onderwerpen we de nieuwste smartwatches en andere wearables aan uitgebreide reviews en geven we je achtergrondinformatie over de aanschaf en het gebruik van wearables.

De verwachting is dat we dit jaar nog veel meer nieuwe wearables gaan zien en dat ontwikkelaars honderden interessante toepassingen en apps voor deze slimme toestellen ontwikkelen, dus lees je meteen in op onze nieuwe website; WearablesMagazine.nl.

Wil je via social media op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onder meer smartwatches en fitness trackers? Volg Wearables Magazine dan via Twitter, Facebook of Google+.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.