Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio introduceert Music System Three+ Limited Edition Copper

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2015, 14:21 CategorieLuidsprekers

Wanneer een product succesvol is wordt er al snel een speciale editie van uitgebracht en dat is ook wat Tivoli Audio doet. Het bedrijf introduceer de Limited Edition Copper van de Music System Three+.

Tivoli Audio introduceert het draagbare Music System Three+ in een speciale koperkleurige uitvoering. Om tot deze uitvoering te komen, zijn er volgens de fabrikant met de hand zo’n drie tot vijf lagen speciaal voor Tivoli Audio ontwikkelde verf aangebracht en geborsteld. Tivoli Audio speelt naar eigen zeggen met de introductie van deze speciale editie in op de koperen interieurtrend.

Music System Three+ Limited Edition Copper-2

Natuurlijk streamt ook deze limited edition van het Music System Three+ je favoriete muziek draadloos via Bluetooth, is deze voorzien van een digitale DAB+ en FM-tuner en heeft deze een ingebouwde batterij die goed is voor 20 uur luisterplezier. Download de Tivoli Remote app of gebruik de meegeleverde afstandsbediening voor het selecteren van zender of muziekbron.

Verkrijgbaarheid en adviesprijs

Het Music System Three+ Copper is per medio april 2015 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 349 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.