Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony BDP-S5500 en BDP-S4500 Blu-ray spelers te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2015, 10:23 CategorieBlu-ray

De afgelopen weken hebben nagenoeg alle grote fabrikanten hun home cinema line-up voor 2015 aangekondigd, waaronder ook Sony. De Japanse fabrikant komt met aardig wat nieuwe lcd led tv’s en introduceert daarnaast drie nieuwe Blu-ray spelers. Alledrie de spelers zijn inmiddels uit voorraad te koop in Nederland.

Sony 2015 Blu-ray spelers

Sony brengt dit jaar, in eerste instantie, drie nieuwe Blu-ray spelers op de Nederlandse markt. De Japanse fabrikant komt met de BDP-S5500, de BDP-S4500 en de BDP-S1500. Alledrie de spelers zijn voorzien van een nieuw, compact design en kunnen verbonden worden met het internet. De BDP-S5500 komt met Super WiFi voor snel internet, kan 3D Blu-ray discs weergeven en biedt de mogelijkheid het scherm van je smartphone of tablet te spiegelen op tv. Alledrie de Blu-ray spelers bieden toegang tot diverse diensten en apps, waaronder YouTube, Netflix en Videoland.

Sony-BDP-S5500

Een overzicht van alle specificaties, features en prijzen van deze Blu-ray spelers vind je in de Sony 2015 Blu-ray speler line-up.

Prijs en beschikbaarheid

De BDP-S1500 heeft een adviesprijs van 80 euro euro en is vanaf maart 2015 beschikbaar. Ook de BDP-S4500 is vanaf maart te koop maar kent een prijs van 95 euro. De BDP-S5500 krijgt een prijs van 110 euro mee.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.