Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Snoop Dogg maakt familiedramaserie voor HBO

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2015, 9:53 CategorieStreamingdiensten

De populaire rapper Snoop Dogg werkt met HBO aan een nieuwe familiedramaserie, die zich afspeelt in de tachtig van de vorige eeuw. Rodney Banes, bekend van de serie The Boondocks, wordt de schrijver van de serie.

Snoop Dogg maakt serie voor HBO

Snoop Dogg werkt op het moment aan een nieuwe serie voor de videostreamingdienst HBO. De serie gaat over een familie uit de jaren tachtig van de vorige eeuw, die woont in Los Angeles. Hoewel er weinig details naar buiten zijn gekomen, weten we dat Snoop Dogg, de populaire rapper die bekend is van hits als Drop it like it’s hot, in dienst is als de executive producer en dat Rodney Banes, schrijven en executive producer van de serie The Boondocks, de afleveringen voor de nieuwe, voorlopig naamloze serie gaat schrijven.

De omschrijving van de serie is, hoe vaag ook op dit moment, op z’n minst nieuwsgierigmakend. De rode draad wordt de botsing tussen ‘de gemeenschap en de Amerikaanse politiek’. Zelf is Snoop Dogg opgegroeid in de jaren zeventig en tachtig, dus mogelijk worden de evenementen gebaseerd op het leven van de rapper – het zal in elk geval invloed op de toon van de serie gaan hebben. Momenteel is het overigens nog niet zeker of de serie in productie gaat, maar het feit dat HBO in gesprek is, betekent dat er in elk geval interesse is.

Als je kijkt naar een paar populaire series van dit moment, zoals The Good Wife, House of Cards en Game of Thrones, dan kun je in elk geval de conclusie trekken dat er een publiek bestaat voor politiek georiënteerde series, waar er vaak spelletjes gespeeld worden. Soms ergens achter de schermen, maar vaak ook gewoon ervoor. HBO heeft al ervaring met het subgenre, die hevig vertegenwoordigd is in het eerdergenoemde Game of Thrones, dus het zou een mooie combinatie vormen. En anders heb je nog altijd Netflix, Snoop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.