Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sci-fi-serie van de Wachowskis in juni uit op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2015, 10:14 CategorieStreamingdiensten

In juni moet de nieuwe sci-fi-serie van de Wachowskis uitkomen op Netflix, getiteld Sense8. De productie van die serie begon in 2013. Ook Orange is the New Black gaat in juni verder met het derde seizoen.

Netflix blijft unieke content pushen

De volgende golf aan unieke Netflix-content komt er bijna aan. Dinsdag maakt de videostreamingdienst namelijk bekend dat we in juni niet alleen het nieuwe seizoen van Orange is the New Black mogen verwachten, ook begint dan de nieuwe sci-fi-serie van de Wachowskis: Sense8, een mysterieuze Lost-achtige serie vol personages met een telepathisch vermogen die aan elkaar gekoppeld worden na een tragisch ongeluk. De serie moet op 5 juni in première gaan. Orange is the New Black staat gepland om op 12 juni in zijn geheel online staan.

Tenminste, dan gaan we ervan uit dat Netflix de wereldwijde releaseschema’s in tact houdt als het om zijn originele programmering gaat. Het derde seizoen van House of Cards kwam bijvoorbeeld wereldwijd tegelijkertijd uit op vrijdag 27 februari en ook de aanstaande superheldenserie DareDevil staat gepland om in elk gebied gelijktijdig te verschijnen in april. Verder verschijnen nog de documentaire What Happened, Miss Simone (26 juni 2015) en Wet Hot American Summer: First Day of Camp (17 juli 2015).

Dan de series die nog geen releasedatum hebben: A.K.A. Jessica Jones (over een voormalige Marvel-superheldin die nu detective is), Between (over een wereld waarin iedereen die ouder dan 21 is, is overleden aan een vreemde ziekte en waarin ‘millennials’ er nu alleen voor staan), Grace and Frankie (een komedie over twee vrouwen die hun mannen kwijtraken; de mannen willen met elkaar trouwen)en F is for Family (een grappige animatieserie over ‘vroeger’). Ook de andere Marvel-series hebben nog geen releasedatum gekregen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.