Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung 2015 home cinema- en soundbar-systemen te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2015, 16:52 CategorieHome cinema sets

Nadat we vorige week de eerste 2015 lcd led tv’s van Samsung al in de Nederlandse winkels zagen verschijnen is het deze week de beurt aan de home cinema- en soundbar-systemen van de Koreaanse fabrikant. Het grootste deel van de 2015 line-up is inmiddels uit voorraad te koop in Nederland.

Samsung brengt dit jaar iets minder home cinema-systemen op de Nederlandse markt en focust zich vooral op de soundbar-systemen. Deze productgroep wint ook in Nederland aan populariteit en is onlangs uitgebreid met de gebogen varianten die perfect passen bij de gebogen tv’s van Samsung.

De nieuwe alles-in-één home cinema-systemen beschikken over diverse smart-mogelijkheden, komen met maximaal 5 speakers en zijn voorzien van Bluetooth voor het draadloos streamen van muziek. De topmodellen, de HT-J7500WM en HT-J7750WM, beschikken over draadloze speakers voor achterin de kamer.

De topmodellen soundbars zijn dit jaar voorzien van een gebogen design, dat perfect past bij de kromming die het overgrote deel van de tv’s dit jaar meegekregen heeft. De gebogen soundbars beschikken allemaal over ondersteuning voor Multiroom audio, zijn voorzien van Bluetooth en bieden ondersteuning voor HD audio.

Meer informatie over alle home cinema-producten die Samsung naar Nederland brengt, inclusief alle specificaties en prijzen, vind je in de Samsung 2015 home cinema line-up, de Samsung 2015 soundbar line-up en de Samsung 2015 lcd led tv line-up.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.