Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pandora wil dagpas aanbieden voor een laag bedrag

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2015, 11:10 CategorieStreamingdiensten

De muziekdienst Pandora wil in de toekomst een dagpas lanceren, waarmee de gebruiker voor een klein bedrag volledige toegang krijgt tot de dienst. Helaas is Pandora momenteel officieel nog niet beschikbaar in Nederland.

Eén dag volledige toegang tot Pandora

Hoewel de muziekstreamingdienst Pandora nog niet beschikbaar is in Nederland, is er toch een interessante ontwikkeling te bespreken. De dienst denkt er namelijk over na om een dagpas te introduceren, waarmee gebruikers voor een dag volledige toegang hebben tot de muziekstreamingdienst. Pandora is gratis te gebruiken in Noord-Amerika, Australië en Nieuw Zeeland en heeft ook een maandabonnement van 4,99 dollar per maand (wat sinds vorig jaar is opgehoogd met een dollar). De dagpas zou wellicht 0,99 dollar gaan kosten.

De directie is er echter nog niet over uit hoe lang zo’n dagpas geldig moet zijn en wat het moet gaan kosten. Maar voor een dollar (en wellicht tegen de tijd dat we Pandora in Nederland hebben, een euro) voor een dag, kun je je geen buil vallen, maar wel volledig kennismaken met de wereld van betaalde muziekdienstabonnementen. Daarnaast denkt Pandora dat een dergelijk abonnement ook handig is voor mensen die het zelf niet vervelend vinden naar reclame te luisteren, maar tijdens een feestje ongestoord muziek willen afspelen.

Zoals gezegd is het een interessante ontwikkeling. Het biedt mogelijk niet alleen uitkomst voor de momenten waarop je geen reclame wilt horen, het lage bedrag kan tevens de drempel zo laag maken dat gebruikers geneigd zijn om voor een muziekstreamingdienst te betalen. Veel muziekluisterlaars vinden tien euro per maand nog teveel geld voor wat ze ervoor terugkrijgen (even los van Tidal, met z’n twintig euro per maand), dus dit zou een goede manier zijn om te laten zien wat een streamingdienst voor je dagelijkse leven kan betekenen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.