Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nieuwe Apple TV met Siri en App Store komt in juni’

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2015, 9:14 CategorieMediaspelers

Naar verluidt gaat Apple in juni de nieuwe versie van Apple TV aankondigen, die beschikt over Siri en een eigen App Store. De aankondiging zou tijdens World Wide Developers Conference (WWDC) plaatsvinden.

Gerucht: Nieuwe Apple TV tijdens WWDC

Het schijnt dat Apple achter de schermen druk is met een nieuwe versie van de Apple TV. Niet eentje waarvan we nooit een versie te zien krijgen, maar eentje die ook daadwerkelijk in juni zou worden aangekondigd, tijdens de World Wide Developers Conference (WWDC). De nieuwe settopbox zou naar verluidt third-party-applicaties gaan ondersteunen, kan met de stem worden aangestuurd dankzij Siri en zou mogelijk de Apple-streamingdienst gaan bevatten waar we vorige week al iets over te horen kregen.

Daarnaast zou deze Apple TV meer interne geheugen krijgen en onder de motorkap de A8-chip hebben, die onder andere in de iPhone 6 Plus te vinden is. Tot op heden is de Apple TV een prima, maar vooral simpele settopbox voor in de huiskamer, dus een dergelijke update is wat ons betreft meer dan welkom. Mocht de Apple TV daadwerkelijk een App Store krijgen, dan wordt het apparaat ineens een stuk interessanter en meer bruikbaar, dankzij de mogelijkheid veel meer verschillende apps en games te kunnen installeren.

Momenteel zweeft ook de gedachte rond dat Apple bezig is aan een eigen televisie, die voort zou moeten komen uit de Apple TV-settopbox. Momenteel is het slechts één analist die dit denkt, terwijl zo’n beetje de rest van de wereld hem tegen spreekt – maar wie weet, eens zou de beste man nog wel eens gelijk kunnen krijgen. Of Apple nu daadwerkelijk een nieuwe versie van de Apple TV gaat aankondigingen tijdens WWDC, weten we natuurlijk pas zeker wanneer de conferentie van start gaat. WWDC vindt in juni plaats.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.