Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marvel en Netflix leveren spannende DareDevil-trailer af

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2015, 16:49 CategorieStreamingdiensten

Het duurt nog een maand voordat we het eerste seizoen van de Marvel- en Netflix-serie DareDevil kunnen bekijken. Deze trailer maakt het er niet gemakkelijker op nog zo lang te moeten wachten.

DareDevil is veel ruiger dan het andere Marvel-materiaal

Als je zou vragen wat het meest opvallende aan de Marvel- en Netflix-serie DareDevil is, dan is dat het feit dat deze serie veel ruiger, realistischer en gewelddadiger is dan het andere materiaal wat we tot nu toe in het Marvel Cinematic Universe voorbij hebben zien komen. Dit universum heeft natuurlijk zijn gewelddadige momenten vol actie, vliegende vuisten en knallende kogels, maar nog niet eerder zijn de beelden zo rauw als met DareDevil naar buiten gebracht. Laten we hopen dat het geen pr-stunt is en dat de serie zo wordt.

Op 10 april, dan weten we het zeker hoe de serie er uit gaat zien. Dan gaat DareDevil wereldwijd in première en kunnen we nog een serie aan het Marvel Cinematic Universe toevoegen. Onlangs heeft Marvel het eerste seizoen van Agent Carter afgerond en is het vorige week weer begonnen met Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., maar we verwachten op korte termijn geen overlap tussen de series. Eerder kwam al naar buiten dat Hell’s Kitchen, de stad van DareDevil, ver weg van New York ligt, maar wel de effecten meekrijgt van wat er in de films gebeurt.

De Netflix Original-serie Daredevil moet met een aantal andere series gaan leiden tot een andere mini-serie, genaamd The Defenders. The Defenders is, net zoals The Avengers, een groep superhelden die samenwerken om een grote vijand te verslaan. Maar iedereen heeft zo z’n eigen agenda binnen die groep, die ook constant van leden wisselt. Het is dus nog spannend om te zien wat deze Daredevil-serie gaat brengen, welke personages het gaat interesseren, hoe Daredevil wordt neergezet en welke plaats het heeft binnen het MCU.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.