Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marvel brengt DareDevil-trailer uit

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2015, 10:50 CategorieStreamingdiensten

Marvel en Netflix hebben een verse DareDevil-trailer uitgebracht, aangezien de serie over anderhalve week in première gaat bij e videostreamingdienst. Op die dag komen alle afleveringen tegelijkertijd online.

DareDevil verschijnt 10 april

Omdat de nieuwe Marvel-serie DareDevil op 10 april in première gaat op Netflix, hebben beide bedrijven besloten de trailerkraan open te zetten. We verwachten dat we de komende dagen nog meer materiaal te zien krijgen over de superheld, zijn stad en de schurken. In de onderstaande trailer zien we hoe gevaarlijk Matt Murdock kan zijn wanneer hij zijn advocatenpak uittrekt en zich omkleed als de blinde superheld. Ook krijgen we een eerste indruk van de vijand Stick, gespeeld door Scott Glenn, en zien we de blinde trainer van DareDevil.

Het meest opvallende aan alle beelden die we tot nu toe van deze Netflix-serie hebben gezien, is dat de actie veel gewelddadiger is dan we tot nu toe gewend zijn van Marvel’s eigen productie. De serie Agent’s of S.H.I.E.L.D. en Agent Carter, ook beide onderdeel van het zogenaamde Marvel Cinematic Universe, hebben ook zo hun vechtscenes, maar lang niet zo rauw en ruig als in DareDevil. Laten we hopen dat dit geen pr-stunt is en we ook daadwerkelijk veel van die actie te zijn krijgen. Hoewel Murdock ook een interessant personage is.

De Netflix Original-serie Daredevil moet met een aantal andere series gaan leiden tot een andere mini-serie, genaamd The Defenders. The Defenders is, net zoals The Avengers, een groep superhelden die samenwerken om een grote vijand te verslaan. Maar iedereen heeft zo z’n eigen agenda binnen die groep, die ook constant van leden wisselt. Het is dus nog spannend om te zien wat deze Daredevil-serie gaat brengen, welke personages het gaat interesseren, hoe Daredevil wordt neergezet en welke plaats het heeft binnen het MCU.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.