Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL presenteert Charge 2+- en Clip+-bluetooth-speakers

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2015, 12:40 CategorieLuidsprekers

JBL kondigt twee nieuwe draagbare, waterdichte bluetooth-speakers aan tijdens MWC 2015: de JBL Charge 2+ en de JBL Clip+. Wordt je speaker dus onderweg nat door regen of een gemorst drankje? Dan is er niets aan de hand.

JBL Charge 2+ en JBL Clip+

Naast de JBL Go, presenteert het Amerikaanse audiomerk nog twee draagbare bluetooth-speakers tijdens MWC 2015: de JBL Charge 2+ en de JBL Clip+. De meest opvallende eigenschap van deze speakers is het waterdichte karakter:  je hoeft je geen zorgen te maken als er een buitje valt, je drinken morst of je speaker vies wordt en je hem onder de kraan moet afspoelen. Naast het afspelen van muziek via de bluetooth-verbinding, zo koppel je hem met je smartphone of tablet, kun je ook handsfree-bellen met de speakers.

JBL presenteert de Clip+ als een veelzijdige box. De draagbare speaker is spatwaterdicht en duurzaam. Door de geïntegreerde karabijnhaak kun je de speaker vastklikken aan bijvoorbeeld je tas, zodat je hem op elk avontuur –van kajakken tot zeilen- mee kunt nemen. De duurzame, dubbele behuizing beschermt de speaker en zorgt ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit audio hebt als vanaf de dag van aanschaf. De JBL Clip+ moet vanaf juni 2015 beschikbaar zijn in Nederland, voor een verwachte verkoopprijs van 49,99 euro.

De JBL Charge 2+, met zijn 6,000 mAh lithium-ion batterij, gaat een volle twaalf uur mee en biedt de mogelijkheid om je telefoon, tablet of andere apparaten via de USB-poort op te laden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je zonder telefoon of muziek komt te zitten. De Charge 2+ heeft sociale modus waarbij drie personen om de beurt hun muziek kunnen streamen vanaf hun mobiel, tablet of laptop. De Charge 2+ is ook in juni verkrijgbaar, voor 149.99 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Sophie
    28 september, 2015 om 15:01

    Deze JBL speaker was afgelopen zomer echt mijn beste vriend. Ideaal dat de speaker waterdicht is en erg handzaam. De batterij gaat ook lekker lang mee! Als ik ergens was streamde ik de muziek vanaf mijn telefoon en thuis simpelweg vanaf mijn laptop. Echt een aanrader! Ik heb mijn JBL speaker voor een mooie prijs gekocht (die verschillen soms best wel veel per winkel), dus ik zou altijd even aanbiedingen checken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.