Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL kondigt draadloze speaker Go aan

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2015, 12:02 CategorieLuidsprekers

Het audiomerk JBL heeft tijdens MWC 2015 een nieuwe, kleurrijke, maar vooral draagbare speaker aangekondigd: de JBL Go. De batterij in deze bluetooth-speaker belooft tot vijf uur mee te gaan.

JBL kondigt draadloze speaker Go aan

Het audiomerk JBL heeft tijdens MWC 2015 een nieuwe, draadloze speaker aangekondigd: de JBL Go. De speaker sluit je op je tablet of smartphone aan via bluetooth,  dus je kunt straks overal draadloos muziek luisteren. Daarbij is de JBL Go vanwege zijn compacte vorm ideaal om mee te nemen naar het strand, bij het sporten, bij een picknick of gewoon als je onderweg bent; net als alle andere bluetooth-speakers. Bovendien kun je ook de Go als een speaker gebruiken voor het handsfree-bellen, wat we ook vaak tegenkomen bij bluetooth-speakers.

De JBL Go is straks in acht kleuren verkrijgbaar: zwart, rood, oranje, roze, grijs, blauw, geel en groen. Op de speaker zit tevens een hendel bevestigd waarmee je hem gemakkelijk kunt dragen. Mocht je een ander apparaat willen meenemen die muziek afspeelt maar geen bluetooth-verbinding heeft, dan kun je hem nog altijd aansluiten via een AUX-kabel, aangezien er ook een ingang voor een dergelijke kabel aanwezig is. De afmetingen van de JBL Go zijn 68.3 x 82.7 x 30.8 mm, wat inderdaad lekker compact is en hem draagbaar maakt.

De JBL Go is eind maart beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 29,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.