Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Horizon Extra Mediabox nu beschikbaar voor UPC-klanten

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2015, 10:36 CategorieDigitale tv

UPC heeft bekendgemaakt dat het bedrijf de Horizon Extra Mediabox vandaag lanceert voor alle bestaande UPC-klanten die een Mediabox hebben. Met de box kun je gepauzeerde programma’s op een andere plek in huis verder kijken.

De Horizon Extra Mediabox van UPC

UPC heeft bekendgemaakt dat het bedrijf vandaag de Horizon Extra Mediabox lanceert voor alle bestaande UPC-klanten die al in het bezit zijn van een Horizon Mediabox. Wanneer je een Extra Mediabox in huis hebt staan, dan kun je gepauzeerde programma’s verder kijken op een andere plek in huis, nadat je eerst dat programma via de Horizon Mediabox hebt gestart. De Horizon Extra Mediabox is de eerste drie maanden gratis te gebruiken, maar wil je hem daarna houden dan moet je een extra vijf euro per maand betalen.

UPC geeft aan dat het met name om opnames en video on demand-diensten gaat. Wanneer je de content start, kun je die dus elders in huis verder kijken. UPC levert deze dienst, omdat het bedrijf het belangrijk vindt dat de klanten waar en wanneer ze maar willen kunnen kijken wat ze maar willen. Zo kun je het extra kastje bijvoorbeeld in de slaapkamer zetten en daar de film afkijken die je had opgestart in de woonkamer. Dit moet niet alleen het kijkplezier, maar ook het gebruikersgemak gaan vergroten voor de klanten van UPC.

Met de extra box hebben klanten van UPC, evenals met de Horizon Mediabox, toegang tot persoonlijke kijktips en eigen media met perfecte HD beeldkwaliteit. Er kunnen maximaal twee Horizon Extra Mediaboxen met de Horizon Mediabox verbonden worden. De Horizon Mediabox zal binnenkort ook beschikbaar worden voor Ziggo-klanten. De exacte introductiedatum hiervoor is nog niet bekend. Om de introductie van de Horizon Extra Mediabox zo goed mogelijk te laten verlopen wordt deze momenteel uitgebreid getest.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.