Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema overzicht 2015 compleet, zonder Sharp en Toshiba

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2015, 12:24 CategorieBlu-ray

Elk jaar zetten we de nieuwste producten op het gebied van home cinema voor je onder elkaar, in het home cinema overzicht. Sinds deze week hebben we de overzichten voor bijna alle grote fabrikanten compleet, met uitzondering van Toshiba en Sharp. Fans van de producten van deze merken moeten nog geduld hebben.

In het 2015 home cinema overzicht vind je inmiddels de complete home cinema line-up van Samsung, Panasonic, LG, Sony en Philips. Deze fabrikanten hebben de meeste details voor de nieuwe tv’s, Blu-ray spelers en home cinema audiosystemen reeds bekendgemaakt. Opvallend is dat we dit jaar nog nauwelijks iets weten over Sharp en Toshiba.

Daar is echter wel een logische verklaring voor. Toshiba heeft begin dit jaar aangegeven uit een aantal markten te stappen, in ieder geval wat tv’s betreft. De fabrikant is er momenteel ook nog niet uit of er nieuwe modellen naar Nederland komen en hoe uitgebreid deze line-up dan wordt. We verwachten tijdens IFA 2015, in september, pas meer van Toshiba te horen. Sharp is een ander verhaal. De fabrikant komt wel degelijk met nieuwe tv’s en audiosystemen naar Nederland maar de marketing- en pr-afdeling bevinden zich sinds begin dit jaar in Polen en Italië waardoor de communicatie met Nederlandse pers helaas verwaterd is. Vooralsnog krijgen we van Sharp dan ook geen informatie over de producten die we precies kunnen verwachten.

Tot zover deze update. Neem vooral een kijkje in het 2015 home cinema overzicht voor alle nieuwe av-producten die de komende weken in de Nederlandse winkels verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.