Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman en HTC lanceren Harman Kardon One-speaker

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2015, 17:56 CategorieLuidsprekers

Harman Kardon en HTC bundelen de krachten samen voor de Harman Kardon One bluetooth-speaker, voorzien van HTC Connect-technologie. Deze speaker verbind je binnen no-time met de HTC One 9-smartphone.

Harman Kardon One

Het gerenommeerde audiomerk Harman introduceert vandaag op het Mobile World Congress de Harman Kardon One, die het samen met consumentenelektronicamerk HTC heeft ontwikkeld. De Harman Kardon One bevat HTC Connect Technologie en verbindt naadloos met HTC-smartphones, inclusief de laatste HTC One 9. Omdat het hier een bluetooth-speaker betreft kun je die natuurlijk ook aansluiten op smartphones en tablets die niet van HTC zijn, maar HTC-producten zijn wel sneller in te stellen.

harman-kardon-one-3d

Om op te starten haal je de speaker simpelweg uit de verpakking, zet je hem aan, je swipt drie vingers over je HTC-smartphone en selecteert je telefoon. De systemen zoeken dan automatisch verbinding. Als je het systeem wil uitschakelen, koppel je met hetzelfde simpele gebaar de systemen automatisch weer los van elkaar. De Harman Kardon One heeft een aluminium behuizing en is ideaal om op reis mee te nemen. De oplaadbare batterij biedt zeker vijf uur speeltijd. Daarbij is het mogelijk om handsfree te bellen.

harman-kardon-one-drie-vingers

In tegenstelling tot andere populaire bluetooth-speakers, waaronder die tijdens deze MWC zijn aangekondigd, beschikt de Harman Kardon One niet over een beugel aan de achterkant waaraan je hem kun vasthouden. Maar dit betekent wel dat hij compacter en misschien zelfs iets eleganter in z’n design is, zoals je van Harman Kardon kunt verwachten, maar dat weten we pas echt zeker wanneer we de speaker zelf in handen hebben gehad. De Harman Kardon One is vanaf eind maart beschikbaar bij retailers voor de adviesverkoopprijs van 149.99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.