Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Alle 2015 4K Ultra HD tv’s van Sony krijgen twee tuners

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2015, 13:56 CategorieLcd en led tv's

Steeds meer fabrikanten rusten tv’s uit met twee tuners waardoor de mogelijkheid bestaat om het ene tv-programma te kijken, terwijl het andere opgenomen wordt. Sony is één van de fabrikanten die de dubbele tuner omarmt en deze zien we dan ook terug in het grootste deel van de tv line-up.

Sony heeft vorige maand de 2015 lcd led tv line-up bekendgemaakt, bestaande uit vooral modellen die over een 4K Ultra HD-resolutie beschikken. De Japanse fabrikant brengt onder meer de X85C-, X90C- en X93C-series naar Nederland. Alle modellen die uitgerust zijn met een 4K-paneel krijgen de dubbele tuner mee. De full hd-modellen moeten het helaas doen met een enkele tuner.

Let wel dat voor het opnemen van een programma een externe usb-schijf of -stick aangesloten moet worden. Hetzelfde geldt voor het pauzeren van live-uitzendingen. De functie is met name handig voor diegenen die digitale tv niet kijken via een externe tuner van bijvoorbeeld UPC of Ziggo. Met deze decoders is het namelijk al mogelijk programma’s op te nemen terwijl er tv gekeken wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.