Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One-systeemupdate wordt nu uitgerold

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2015, 12:16 CategorieGaming

Microsoft heeft aangegeven dat het momenteel bezig is met de uitrol van de systeemupdate voor Xbox One, die elke maand plaatsvindt. Met deze update introduceert Microsoft de game hubs.

Xbox One krijgt de systeemupdate van februari

Microsoft is momenteel bezig met de uitrol van de systeemupdate voor Xbox One,  die elke maand plaatsvindt. Deze update voegt een aantal toffe features toe aan het platform, maar we moeten het helaas nog steeds zonder de screenshot-optie doen. Wel krijgen we daarvoor in de plaats een sloot aan andere functies, die echt niet minder welkom zijn. Neem bijvoorbeeld de update voor de controller: in plaats van zes seconden te moeten wachten totdat hij weer aan staat, is die tijd teruggebracht naar maar liefst twee seconden.

Eén van de grote toevoegingen is de game hubs. Een game hub is een soort centraal punt waar je allerlei informatie over een specifieke game kunt vinden. Zo kun je daar zien welke van je vrienden die game spelen, het tegen hen opnemen in leaderboards en toffe clips en video’s terugvinden van populaire contentmakers. Je vindt de pagina door naar je lijst met spellen en apps te gaan en vervolgens op de menuknop van de game naar keuze te drukken, waarna je de optie ‘game hubs’ kunt kiezen. Het lijkt een beetje op een Miiverse-pagina op Wii U.

Daarnaast is de ondersteuning voor OneGuide in ons land verbeterd. In de komende weken zullen we de missende zenders tegenkomen in de gids op Xbox One. Bovendien brengt deze update de mogelijkheid om de tegels transparant te maken met zich mee De update is nu live gegaan en kan elk moment je Xbox One bereiken. Heb je je Xbox One ingesteld op ‘automatisch updaten’, dan moet je je controller nog even handmatig bijwerken door je controller met de speciale usb-kabel met je spelcomputer te verbinden.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.