Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Trailer House of Cards seizoen 3 vrijgegeven

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2015, 11:56 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft dit weekend, een week voor de release van seizoen 3, een trailer vrijgegeven van House of Cards. Wij kunnen niet meer wachten tot 27 februari: de beelden die we te zijn krijgen, smaakt naar meer.

House of Cards seizoen 3 komt er bijna aan!

Hier op de redactie zijn we nog nét niet enthousiast genoeg om de pagina van House of Cards op al onze apparaten te blijven refreshen, in de hoop dat Netflix nogmaals het derde seizoen van House of Cards eerder publiceert dan de aanvankelijke releasedatum. Heel even stond het complete derde seizoen vorige week al online – maar omdat het ’s nachts gebeurde (onze tijd), hadden we de boot gemist. Wat de mensen hebben gezien die wel op dat moment op internet zaten (voornamelijk Amerikanen), smaakt naar verluidt naar meer.

Net als de bovenstaande trailer van House of Cards. In het derde seizoen gaan de bokshandschoenen uit en de mouwen omhoog en het lijkt erop alsof het zelfs de relatie tussen Frank en Claire onder druk zet. Hoe of waardoor is nu natuurlijk niet bekend en het zal één van de redenen zijn om te kijken zodat je daar achter kunt komen. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat we te zien krijgen. Nu (spoilers) Frank president van de Verenigde Staten is en er nieuwe verkiezingen aankomen, wordt alles op alles gezet om die te behalen.

House of Cards gaat over Frank Underwood en z’n vrouw Claire Underwood, die samen door middel van intimidatie, manipulatie en meer de macht proberen te grijpen in Washington D.C. En wanneer ze een doel bereikt hebben is het nooit genoeg, maar blijkt het achteraf pas het begin – ongeacht de chaos die ze hebben achterlaten in het leven van verschillende mensen, die ze ondertussen gebruikt hebben zonder dat ze dat soms zelf door hadden. De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin Spacey en Robin Wright.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.