Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos onthult Blue Note PLAY:1: Limited Edition

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2015, 16:33 CategorieLuidsprekers

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het legendarische jazzlabel Blue Note Records, brengt Sonos een speciale. blauwgekleurde, speaker uit; in gelimiteerde beschikbaarheid via de website te bestellen.

Sonos Blue Note PLAY:1: Limited Edition-speaker

Sonos onthult de Blue Note PLAY:1, een unieke limited edition-uitgave van deze kleine hifi-speaker. Dit doet Sonos ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het legendarische jazzlabel Blue Note Records. Deze PLAY:1 is de eerste speaker van Sonos die straks in een gelimiteerde beschikbaarheid verkrijgbaar is en is – in stijl van het platenlabel – volledig blauwgekleurd. De blauwe kleur van de speaker is deels aangebracht door robots, deels door handschilderwerk. Zo is een verticaal kleurverloop gecreëerd dat van donker- tot hemelsblauw loopt.

sonos-blue-note-play1

De Sonos Blue Note PLAY:1 staat bekend om zijn lage basgeluid en het spectrum waarop het zowel lage als hoge kan laten horen. Bij de aanschaf van de Blue Note PLAY:1 beschikken luisteraars straks in de Sonos-app direct over Blue Note on Sonos, mede mogelijk gemaakt door radio-app TuneIn. Daardoor is het mogelijk een jaar lang te genieten van Blue Note-zendtijd met drie voorgeprogrammeerde muziekkanalen.

  • Artist Selects: Uitsluitend beschikbaar op Blue Note PLAY:1 met elke maand nieuwe afspeellijsten, zelfgekozen selecties van grootheden als Robert Glasper, Jose James, Terence Blanchard, Ambrose Akinmusire, Lionel Loueke en Don Was zelf, die 125 van zijn eigen favorieten selecteerde.
  • Born in Blue: Sonos brengt legendarische Blue Note-artiesten samen met mensen die fragmenten van die artiesten hebben gebruikt in remixes.
  • Blue Note 101: luister naar en leer over de evolutie van jazz in de afgelopen 75 jaar; van het begin van Blue Note tot aan de ontwikkeling tot iconisch platenlabel.

Mocht je al een Sonos-apparaat hebben of gebruikmaken van de TuneIn-applicatie, dan zijn Born in Blie en Blue Note 101 nu al beschikbaar gesteld. Sonos geeft aan dat het bedrijf slechts 4100 modellen gaat produceren en verwacht snel door de voorraad heen te zijn. Binnenkort kun je de limited edition-speakers terugvinden op de website van Sonos, voor een bedrag van 250 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.