Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips ShoqBox Mini: waterdichte bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2015, 12:50 CategorieLuidsprekers

Philips introduceert vandaag de ShoqBox Mini (BT2200), een bluetooth-speaker die speciaal ontwikkeld is voor iedereen die overal van muziek wil genieten. De speaker is ideaal om buiten te gebruiken, volgens de fabrikant onder alle omstandigheden. Door zijn Bluetooth-functionaliteit kun je je muziekbibliotheek eenvoudig en snel aan de speaker koppelen.

ShoqBox Mini: robuust en waterproof

De Philips ShoqBox Mini BT2200 is een nieuwe toevoeging aan de bestaande lijn robuuste Bluetooth speakers van Philips. De speaker is waterdicht en extra stevig, en daardoor geschikt voor gebruik buitenshuis. Door Bluetooth en anti-clipping technologie kun je de muziek helder en draadloos streamen. Via de audio-in poort kun je ook andere apparaten met de speaker verbinden.

Philips ShoqBox Mini

De ingebouwde microfoon zorgt dat je hem ook altijd kunt gebruiken voor telefoongesprekken. Het waterdichte omhulsel van de ShoqBox Mini weerstaat volgens de fabrikant alle weerelementen. Door zijn ontwerp kan hij bovendien daadwerkelijk blijven drijven wanneer je hem per ongeluk in het water laat vallen. De batterij van deze bluetooth-speaker is oplaadbaar en zorgt dat je tot maximaal vijf uur naar muziek kunt luisteren.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips ShoqBox Mini speaker is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.