Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic lanceert SC-ALL30T en SC-HTE200 Speakerboards

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2015, 11:14 CategorieLuidsprekers

Panasonic brengt dit jaar twee nieuwe Speakerboards op de markt; de SC-ALL30T en SC-HTE200. Dit zijn diepe en platte speakers waarop een flatscreen tv geplaatst kan worden, en beschikken over diverse draadloze streamingtechnieken.

Update maart 2016: Panasonic houdt deze Speakerboards ook in 2016 in het assortiment.

Panasonic Speakerboards

Het SC-ALL30T speakerboard is voorzien van draadloze netwerkfunctionaliteit. Dit betekent dat de speaker kan worden aangesloten op andere luidsprekers uit het ALL connected audiosysteem van Panasonic en je soundtracks kunt delen met talloze via het netwerk aangesloten luidsprekers in andere ruimtes in huis. Ook is het mogelijk ze te koppelen aan de nieuwe SC-ALL2 luidsprekers van Panasonic om zo een draadloze 5.1-kanaals surroundsound te creëren.

SC-ALL30TEGK-Panasonic

De luidsprekers in de SC-ALL30T en SC-HTE200 zijn volgens Panasonic zo vormgegeven dat geluidsvervorming wordt onderdrukt. Daarnaast hebben ze diafragma’s die bastonen beter tot hun recht laten komen én de hoogste frequenties zuiver en helder weergeven. De speakerboards hebben een Long Aero Stream-poort en een Dual Integrated-subwoofer voor diepe en dynamische bastonen zonder dat daarvoor een aparte luidspreker nodig is. De twee subwoofers en de innovatieve poorten geven basgeluidsgolven meer ruimte om te bewegen.

Draadloze verbinding met mobiele apparaten kan middels Bluetooth met NFC gemaakt worden. Door een mobiele telefoon of tablet te koppelen kun je met één druk op de knop luisteren naar je favoriete muziek, internetradio of podcasts. Naast de standaard Bluetooth-connectiviteit kun je met het speakerboard (SC-ALL30T) geluid draadloos in meerdere ruimtes weergegeven. Hiervoor hoef alleen het apparaat aan te sluiten op andere ALL connected audioluidsprekers in huis via de app Panasonic Music Streaming en de uitvoer vanaf de televisie te delen met vrienden en familie. Daarnaast is het mogelijk om het geluid van de televisie te koppelen aan twee SC-ALL2 luidsprekers voor een 5.1-kanaals draadloze surroundsound in één ruimte. De Panasonic Music Streaming app is ook compatibel met verschillende online providers, zoals Spotify, Napster, Aupeo! en ALLPlay Radio powered by TuneIn.

SC-HTE200EGK-Panasonic

Dankzij hun slanke profiel en glazen bovenkant passen ook de SC-ALL30T en SC-HTE200 onder de televisie. Beide speakerboards geven ook een 4K-signaal door vanaf een set-top box, computer of Blu-ray Disc-speler dankzij een HDCP 2.2-verbinding. Hierdoor zijn er geen extra HDMI-kabels nodig.

Panasonic SC-ALL30T

 • 1-kanaals systeem
 • Dual Integrated-subwoofer
 • Long Aero Stream-poort
 • Clear Dialogue-modus
 • In meerdere ruimtes te beluisteren, compatibel met het draadloze ALL connected audiosysteem
 • Draadloos 4.1-kanaals surroundsound dat compatibel is met ALL2-luidsprekers
 • Draadloze Bluetooth-technologie met NFC (One-Touch-verbinding)
 • HDMI 2.0 en HDCP2.2 (4K/60P-signaaldoorgifte)
 • Glazen bovenkant
 • Beschikbaar vanaf juli 2015 voor een adviespijs van 399.95 euro

Panasonic SC-HTE200

 • 1-kanaals systeem
 • Dual Integrated-subwoofer
 • Long Aero Stream-poort
 • Clear Dialogue-modus
 • Draadloze Bluetooth-technologie met NFC (One-Touch-verbinding)
 • HDMI 2.0 en HDCP2.2 (4K/60P-signaaldoorgifte)
 • Beschikbaar vanaf juni 2015 voor een adviespijs van 299.95 euro

Meer informatie

Een overzicht van alle home cinema-producten die Panasonic in 2015 naar Nederland brengt, waaronder tv’s en audiosystemen, vind je in het 2015 home cinema overzicht.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.