Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic introduceert SC-ALL2 en SC-ALL5CD draadloze luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2015, 10:54 CategorieLuidsprekers

Naast de introductie van een groot aantal nieuwe tv’s breidt Panasonic het ALL connected audiosysteem uit om overal in huis naar muziek te kunnen luisteren. Panasonic voegt vijf nieuwe modellen toe aan assortiment connected audiosystemen, waaronder de nieuwe Bluetooth compatibele SC-ALL2 luidspreker en de SC-ALL5CD luidspreker met cd-speler en DAB+-radio.

Panasonic SC-ALL2

De nieuwe SC-ALL2 netwerkluidspreker biedt netwerkmogelijkheden, hoogwaardige prestaties en een compact design. De speaker kan gebruikt worden om muziek draadloos vanaf verschillende bronnen in huis weer te geven. De SC-ALL2 is ook voorzien van een fullrange-luidspreker van 80 mm en een long stroke-woofer. De luidspreker heeft ook een klok met wekkerfunctie en zes zelf te programmeren knoppen die snel toegang geven tot favoriete radiozenders.

Met de Bluetooth connectivity kun je met één druk op de knop audiobestanden benaderen vanaf een smartphone of tablet. De luidspreker en de Panasonic Music Streaming app zijn ook compatibel met verschillende online muziekproviders, zoals Spotify, Napster, Aupeo! en ALLPlay Radio powered by TuneIn.

Panasonic-SC-ALL2EG-K-2

Met de SC-ALL2 kun je ook audio vanaf alle andere ALL connected audioapparaten in huis via Wi-Fi weergeven. Of het nu gaat om een cd-speler of DAB+-radio vanaf de SC-ALL5CD, of het geluid van de televisie via een ALL-netwerksoundbar. Dit maakt een verscheidenheid aan audio-opstellingen mogelijk, van individuele luidsprekers overal in huis tot meerdere luidsprekers in één ruimte voor een indrukwekkend stereogeluid of 5.1-kanaals surroundsound.

Specificaties SC-ALL2

 • Compatibel met Wi-Fi en Bluetooth
 • Eenvoudig draadloos restreamen
 • Qualcomm AllPlay (Spotify, Rhapsody, Napster, AllPlay™ Radio Powered by TuneIn, Aupeo! en meer)
 • Compatibel met DLNA
 • Fullrange-speaker van 80 mm en long stroke-woofer
 • Uitgangsvermogen van 40 W
 • Te koppelen aan soundbar (voor 5.1-kanaals surroundsound) of SC-ALL2 (voor stereo)
 • Klok met wekkerfunctie
 • Zes zelf te programmeren knoppen
 • Beschikbaar vanaf juni 2015 voor een adviespijs van € 99.95Panasonic SC-ALL5CD

Naast de SC-ALL2 heeft Panasonic ook de SC-ALL5CD aangekondigd, de eerste luidspreker met cd-speler, radio en Bluetooth-functionaliteit die in meerdere ruimtes te beluisteren is. Net als de andere apparaten in het assortiment maakt deze luidspreker verbinding met de andere ALL connected audioluidsprekers. Het materiaal dat het diafragma van de ALL-5CD luidspreker ondersteunt, is zachter gemaakt en voorzien van een nieuwe vorm om meer beweging en een beter geluid mogelijk te maken.

De LincsD-Amp van de luidspreker moet zorgen voor een natuurlijk geluid met minimale interferentie en vervorming. Deze nieuwste audiotechnologie van Panasonic minimaliseert problemen als jitter en ruis van de netstroomvoorziening die vaak zorgen voor vervorming bij digitale muziekweergave.

SC-ALL5CDEBK-Panasonic

De SC-ALL5CD kan aan de muur worden bevestigd en heeft een aluminium front met touchsensor. Het bedieningsgedeelte wordt omgeven door een zilveren ring die past bij de andere apparaten in het assortiment. Daarnaast lichten bedieningsknoppen op wat het gebruiksgemak verhoogt als het donker is.

Specificaties SC-ALL5CD:

 • Compatibel met Wi-Fi en Bluetooth
 • Qualcomm AllPlay (Spotify, Rhapsody, Napster, ALLPlay™ Radio powered by TuneIn, Aupeo!, DoubleTwist)
 • Compatibel met DLNA
 • DAB+-radio en cd-speler
 • USB-afspeelmogelijkheden
 • 3e generatie LincsD-Amp
 • XBS Master
 • Dubbele passieve radiator
 • Uitgangsvermogen van 40 W
 • Beschikbaar vanaf juli 2015 voor een adviespijs van € 349.95Meer informatie

Een overzicht van alle home cinema-producten die Panasonic in 2015 naar Nederland brengt, waaronder tv’s en audiosystemen, vind je in het 2015 home cinema overzicht.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.