Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek Music Airlink 130: stream muziek naar je HiFi-systeem

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2015, 14:31 CategorieAccessoires

Draadloos streamen van muziek is tegenwoordig niet meer weg te denken uit huis, maar wat als je home cinema-systeem of HiFi-systeem hiervoor nog niet geschikt is? Marmitek introduceert hiervoor de Music Airlink 130.

De Marmitek Music Airlink 130 is eenvoudig aan te sluiten via een audiokabel naar je HiFi-installatie. Vervolgens verbind je eenmalig de Music Airlink 130 met je wifi-netwerk/router en kun je vanaf alle apparaten die zich binnen je thuisnetwerk bevinden muziek naar je HiFi-installatie streamen.

De Marmitek Music Airlink 130 werkt bovendien met ieder besturingssysteem zoals iOS, Android en Windows en daarmee ook de belangrijkste streaming protocollen AirPlay (iOS) en DLNA (Android). De bron waar je vanaf wil streamen hoeft alleen maar met het thuisnetwerk verbonden te zijn.

Marmitek Music Airlink 130

Je kunt direct van je PC muziek via de Marmitek Music Airlink 130 streamen naar je HiFi-installatie, maar je kunt ook je tablet of smartphone gebruiken om je PC of mediabibliotheek van een afstand aan te sturen. Dit laatste zal bij een Apple device automatisch mogelijk zijn en op een Android device moet je hiervoor een app installeren. De accessoire kan ook gebruikt worden om muziek te streamen van online muziekdiensten zoals Spotify, Deezer of Rdio.

De Marmitek Music Airlink 130 is vanaf heden verkrijgbaar voor een prijs van 54,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.