Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek BoomBoom 50 streamt audio naar je Bluetooth hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2015, 10:15 CategorieAccessoires

Steeds meer tv’s worden voorzien van Bluetooth waardoor audio draadloos naar onder meer hoofdtelefoons gestuurd kan worden. Maar, de kans is groot dat jouw tv hier nog niet over beschikt. Wil je toch de audio van tv-zenders over je Bluetooth koptelefoon horen? Dan kun je de Marmitek BoomBoom 50 gebruiken.

Met de Marmitek BoomBoom 50 Bluetooth TV Audio Transmitter kun je ook vanaf AV apparatuur die geen Bluetooth heeft (bijvoorbeeld een tv) geluid streamen naar je Bluetooth hoofdtelefoon. Je kunt de accessoire gebruiken voor het luisteren naar muziek maar ook voor het bekijken van een tv-programma zonder dat anderen daar last van hebben.

Je sluit het product aan via de USB aansluiting op je tv (deze zorgt voor de voeding) en om geluidsoverdracht mogelijk te maken sluit je hem daarna aan op je tv met het meegeleverde kabeltje.  Je hoeft de Marmitek BoomBoom 50 maar één keer aan te sluiten op je tv. Hierna is het direct koppelen van je Bluetooth hoofdtelefoon met de Marmitek BoomBoom 50 eenvoudig dankzij een geavanceerde koppelingstechniek.

De Marmitek BoomBoom 50 is vanaf heden verkrijgbaar voor een prijs van 29,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.