Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google Play Music All Access krijgt wellicht andere naam

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2015, 11:30 CategorieStreamingdiensten

Er zijn aanwijzingen opgedoken dat Google de dienst Google Play Music All Access wellicht gaat voorzien van een andere, simpelere naam. Aan de dienst verandert echt niets en ook aan de inhoud niet.

Music All Access wordt misschien Music Unlimited

De Google Play Music All Access-dienst is op zich een prima alternatief voor bijvoorbeeld Spotify, zeker met de introductie van de YouTube Music Key, waardoor je haast kun spreken van twee abonnementen voor de prijs van één. De naam van Google Play Music is echter een mondvol. Nu zijn er aanwijzingen opgedoken dat Google wellicht van plan is om daar wat aan de te doen. Uit een e-mail blijkt namelijk dat Google wellicht de naam Google Play Music All Access wil vervangen voor Google Play Music Unlimited.

Eerder kwamen er al berichten naar voren waaruit bleek dat Google deze verandering wilde doorvoeren, maar naar het publiek is echter nog niets bekendgemaakt. Het komt overigens steeds vaker voor dat mensen een e-mailbericht ontvangen waarin Google refereert naar de dienst als Google Play Music Unlimited. Hoewel dat al een verbetering is ten opzichte van All Access, is het nog steeds de combinatie van ‘Google Play Music’ die de dienst een onnodig lange naam geeft. Daar moet het marketingteam toch wel om geklaagd hebben.

Onduidelijk is nu nog of Google inderdaad de naam gaat aanpassen. Het kan ook zijn dat de medewerkers op de kantoren naar de dienst refereren als Unlimited en dat we daar per ongeluk de effecten van terugzien in de geautomatiseerde berichten van het bedrijf. Wat Google ook van plan is, het heeft geen effect op de dienst zelf. Of het nou de naam Google Play Music All Access of Unlimited draagt, je kunt de dienst, in combinatie met YouTube Music Key, gewoon blijven gebruiken zoals je dat gewend bent. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.