Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Epson lanceert EH-LS10000 laserprojector voor de thuisbioscoop

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2015, 12:54 CategorieProjectors

Epson introduceert deze week een nieuw topmodel laserprojector die speciaal ontwikkeld is voor de thuisbioscoop. De EH-LS10000 projector beschikt over de 3LCD Reflective-technologie en is ontwikkeld voor thuisbioscoopliefhebbers die op zoek zijn naar een premium projectortechnologie.

De EH-LS10000 is de eerste projector van Epson die is uitgerust met 4K-lichtverwerkingstechnologie en die gebruikmaakt van een dubbele laserlichtbron om een breed kleurenspectrum en diep zwart te leveren. Door de 4K-technologie wordt full hd-content digitaal opgewaardeerd naar de 4K-resolutie. De nieuwe 3LCD Reflective-technologie levert volgens de fabrikant hoge contrastverhoudingen, een groot diafragma voor vloeiende en snelle bewegingen en scherpe beelden in scènes met veel snelle bewegingen.

Epson-EH-LS10000-1

Ook beschikt dit model over een lichtbron met een lange levensduur van 30.000 uur in de Eco-modus, waardoor minder onderhoud is vereist. Het maakt het tevens mogelijk dat deze projector snel opgewarmd is en in 20 seconden een beeld weergeeft. De EH-LS10000 heeft een even hoge White en Colour light output voor levendige kleuren en de 480 Hz drive staat volgens Epson garant voor heldere 3D-beelden. Tot de extra functies behoren ISF-kalibratie, detailversterkingstechnologie, frame-interpolatie, conversie van 2D naar 3D en diepteregeling.

Een brede lens-shift, gemotoriseerde zoomlens en geheugeninstellingen voor de lenspositie bij verschillende beeldverhoudingen van het scherm, maken het eenvoudig om de projector te installeren. Met een zacht ventilatorgeluid werkt de EH-LS10000 bijna geluidloos.

De EH-LS10000 is vanaf 1 april beschikbaar voor een prijs van 6.999 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Okly
    21 juni, 2015 om 16:44

    waar en wanneer voor een andere prijs te koop?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.