Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Zo maakt Sony de PSN uitval weer goed met gamers

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2015, 10:48 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat het gamers middels een klein gebaar enigszins wil compenseren voor de PSN uitval rond de Kerstdagen. Je PlayStation Plus-account wordt in elk geval met een paar dagen verlengd.

PSN uitval

Ook al kun je er als bedrijf weinig aan doen wanneer je het overkomt, betekent dat niet dat Sony niet middels een klein gebaar mensen wil compenseren voor de PSN uitval van vorige week. Sony, die vorige week net als Microsoft last had van aanvallen op het online netwerk, geeft gamers met een PlayStation Plus-account vijf dagen extra – ongeacht het type. PlayStation Plus kun je kopen in abonnementen van een maand, drie maanden en een jaar en welke je ook hebt, je hebt bij deze wat extra tijd om ervan te genieten.

Mits je dat profiel voor 25 december hebt geactiveerd, natuurlijk. Op Eerste Kerstdag kreeg Sony te maken met een groot PSN uitval, waardoor gamers niet meer konden inloggen op hun PSN-account, de digitale winkel niet meer konden bezoeken en in de meeste gevallen ook niet meer konden gamen. De huidige gametrend is dat games niet alleen vaak een online multiplayer-component hebben, waarvoor dus een internetverbinding nodig is, ook moeten servers op afstand constant je singleplayer-avontuur verifiëren.

Mocht je geen PlayStation Plus-account hebben en ook last hebben gehad van de PSN uitval, dan krijg je, net als iedereen, een tien procent-kortingscode van Sony. Die code kun je toevoegen aan je winkelmandje binnen de PlayStation Store, waarna je vervolgens eenmalig tien procent korting krijgt op alles wat er op dat moment in je mandje zit. De vijf extra dagen voor PlayStation Plus worden overigens automatisch toegevoegd aan je profiel – daar hoef je gelukkig zelf niets voor te doen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.