Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One systeemupdate brengt transparante tegels

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2015, 9:58 CategorieGaming

Communitymanager van Xbox, Major Nelson, heeft bekendgemaakt wat we kunnen verwachten van de Xbox One systeemupdate in februari. We kunnen onder andere de transparante tegels verwachten.

Xbox One systeemupdate voor februari

Hoewel het nog meer dan twee weken duurt voordat januari is afgelopen, weten we al wat februari ons gaat brengen voor de Xbox One systeemupdate. Communitymanager Major Nelson heeft bekendgemaakt dat we onder meer de transparante tegels mogen verwachten. Xbox One-bezitters waarom enorm blij met de mogelijkheid zelf achtergronden in te stellen, maar zagen er zo weinig van door die grote, gekleurde tegels in beeld – daar komt dus verandering in. Hoewel het niet helemaal transparant is, is het een stap in de goede richting.

Ook kunnen we de Game Hubs verwachten. Game Hubs zijn speciale pagina’s voor een specifieke game, waar je allerlei informatie over dat spel vindt. Welke vrienden spelen hem, hoe goed doe je het tegenover je vrienden qua score en achievements, je kunt er direct add-ons kopen of de game opstarten hoe jij dat wil. Ook kun je er VIPs terugvinden: mensen die vaak streamen via Twitch of gave gameclips produceren. De Game Hubs zijn bereikbaar door op de menuknop te drukken wanneer je een tegel van een game geselecteerd hebt.

Daarnaast is de ondersteuning voor OneGuide in ons land verbeterd. In de komende weken zullen we de missende zenders tegenkomen in de gids op Xbox One. Ook zijn er nog een aantal aanpassingen, verbeteringen en toevoegingen die niet voor ons van toepassing zijn, zoals de mogelijk live tv te streamen naar een Windows Phone- of Android-apparaat. Wanneer deze update live gaat, is nog niet bekend. Ben je onderdeel van het Xbox Live Preview-programma, dan kun je nu je console aanzetten en de update binnenhalen.

  • Delen:

Reacties

  1. Daniel
    14 januari, 2015 om 12:33

    Maar de onguide werkt of doet het toch helemaal niet in Nederland?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.