Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears laat je meer dan tien draadloze UE-speakers koppelen

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2015, 13:21 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears introduceert een nieuwe feature voor zijn UE Boom en de deze week aangekondigde grote broer, de UE Megaboom. In samenwerking met CSR voegt Ultimate Ears een nieuwe pairing-functie toe aan beide draadloze speakers, waardoor meer dan tien UE-speakers gelijktijdig draadloos met elkaar verbonden kunnen worden, ideaal voor een feestje of muziek in meerdere ruimten.

Bij UE willen we muziekliefhebbers helpen hun favoriete muziek aan te laten sluiten op hun levensstijl, of je nu je UE-speaker pas geleden hebt gekocht of al een tijdje in gebruik hebt. Met de nieuwe pairing-functie willen we mensen samen laten komen en zo de vetste feestjes met elkaar laten vieren, waar en wanneer ze dat willen. Hiermee maken we muziek nog socialer.

Eerder deze week voegde Ultimate Ears een krachtigere speaker toe aan zijn lijn van mobiele speakers met de UE Megaboom, die vanaf deze maand in Nederland beschikbaar is. Zowel de UE Megaboom als de UE Boom worden regelmatig voorzien van updates met nieuwe functies die toegankelijk zijn via de gratis apps voor iOS of Android. Daar kan vanaf de zomer van 2015 de nieuwe multi-bluetooth pairing-functie aan worden toegevoegd. Deze is via een gratis software-update voor zowel iOS als Android beschikbaar en kan via het menu van de app worden in- en uitgeschakeld.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.