Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Turtle Beach onthult nieuwe gaming headsets voor Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2015, 15:43 CategorieAccessoires

Het audiomerk Turtle Beach heeft drie gaming headsets op CES 2015 aangekondigd: de Elite 800X, de XO SEVEN Pro en de XO FOUR Stealth. De eerstgenoemde moet in de lente van dit jaar verschijnen.

Turtle Beach

Turtle Beach heeft drie nieuwe koptelefoons aangekondigd, die speciaal voor Xbox One zijn gemaakt. De eerste is de Elite 800X. De Elite 800X heeft een actieve ruisonderdrukking en onzichtbare microfoons. Er wordt tevens ondersteuning geboden voor DTS 7.1-kanaals surroundgeluid, configureerbare presets en een magnetische oplaadstandaard. De Elite 800X zal naar verwachting in de lente van 2015 in de winkels liggen. Met deze headset wil Turtle Beach het succes van de 500X gaming headset evenaren.

Ook heeft Turtle Beach twee geüpgradede versies van de Xbox One-headsets XO SEVEN Pro en de XO FOUR Stealth aangekondigd. De XO SEVEN Pro is de eerste gameheadset voor de Xbox One die officieel is gelicenseerd door Major League Gaming en is voorzien van Superhuman Hearing. Met één druk op de knop biedt die functie een competitief voordeel in multiplayer door zachte geluiden luider weer te geven, zodat spelers zachte geluiden (zoals vijandelijke voetstappen en wapens die worden herladen) beter kunnen plaatsen.

De XO FOUR Stealth, die net als de XO SEVEN Pro voorzien van de Ear Force Headset Audio Controller (waardoor je niet meer hoeft te schreeuwen in je mic), is een lichte gameheadset voor Xbox One en mobiele apparaten met high-performance 50 mm-neodymiumluidsprekers, een afneembare microfoon en oordoppen die plat kunnen worden gevouwen. Met de Headset Audio Controller ben je voorzien van een microfoonmonitor en een eenvoudig te bedienen stapsgewijze basversterking voor het hoofd-, game- en chatvolume.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de XO SEVEN Pro en XO FOUR Stealth verkrijgbaar zijn in Nederland, is nog niet bekendgemaakt. Ook is nog niet bekend hoe duur de headsets worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.