Sony brengt KIJK naar Bravia tv’s, Blu-ray spelers en home cinema-sets

09 januari 2015 1 Minuut 0 Reacties
KIJK-Sony

Sony laat weten dat KIJK, de streaming-dienst van SBS, beschikbaar is op Bravia televisies, Blu-ray spelers en home cinema-systemen.

Sony blijft het aanbod van apps dat via het Sony Entertainment Network beschikbaar is uitbreiden. Deze week laat de Japanse fabrikant middels een persbericht weten dat KIJK beschikbaar is op Bravia televisies, Blu-ray spelers en home cinema-systemen. Eerder voegde Sony onder andere de Netflix-, Pathé Thuis- en Videoland-applicatie toe aan zijn entertainment-netwerk.

Sony Benelux heeft de KIJK-app, de streaming-dienst van SBS, toegevoegd aan zijn aanbod video-apps binnen het Sony Entertainment Netwerk. Met KIJK is het mogelijk om te kijken naar alle programma’s van de SBS-zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Hierdoor heb je toegang tot duizenden on demand films, series, programma’s en fragmenten. Met KIJK kun je ook op een eerder moment kijken naar afleveringen die nog niet op tv zijn geweest.

De KIJK-app wordt automatisch zichtbaar in het on screen-menu van het Sony Entertainment Netwerk. Dit netwerk is direct toegankelijk via de SEN-knop op de afstandsbediening van de Bravia-televisie. De KIJK-applicatie komt beschikbaar op Bravia-televisies uit 2014 en 2013 en Blu-ray-spelers en Blu-ray Home Theatre-systemen uit 2014.

Reacties (0)