Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation-serie Powers komt 10 maart naar PS Plus

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2015, 16:47 CategorieStreamingdiensten

Sony heeft bekendgemaakt dat de exclusieve PlayStation Network-serie Powers vanaf 10 maart te zien is voor iedereen met een PSN-account. De eerste aflevering kan door iedereen worden bekeken, de rest van het seizoen is toegankelijk voor PS Plus-leden.

Exlusieve PlayStation-serie Powers

Powers, de eerste exclusieve PlayStation-televisieserie, komt 10 maart naar PlayStation Network toe, maakt Sony bekend. Onduidelijk is nog of dit voor heel de wereld geldt of alleen Noord-Amerika. Vanaf 10 maart zijn de eerste drie afleveringen beschikbaar. De duistere serie is gebaseerd op een stripboek met dezelfde naam en gaat over twee detectives van de afdeling moordzaken, die zaken onderzoeken die te maken hebben met mensen die moorden hebben gepleegd met hun superkrachten. Het seizoen krijgt tien afleveringen van een uur.

De eerste aflevering van de kersverse serie is voor iedereen te bekijken op PlayStation Network. De rest van de afleveringen kun je alleen bekijken wanneer je een PlayStation Plus-abonnement hebt, van vijftig euro per jaar. Daarmee krijg je maandelijks een aantal gratis (nieuwe) games en strak dus ook toegang tot exclusieve videocontent. Je zou ook de afleveringen per stuk kunnen kopen – hoe je de serie ook gaat bekijken, elke dinsdag na de tiende van maart verschijnt er een nieuwe aflevering op het netwerk van PlayStation.

Powers heeft acteurs als Sharlto Copley (District 10) en Susan Heyward (The Following) als detectives Christian Walker en Deena Pilgrim. Ook Michelle Forbes, Eddie Izzard, Noah Taylor, Logan Browning en Olyesa Rulin hebben een rol te pakken: als held of als slechterik. David Slade (Game of Thrones) regisseerde de eerste twee afleveringen van de serie. Sony Pictures Television hield het overzicht tijdens de productie en gaf het team zo’n twee miljoen dollar per aflevering. Nu maar hopen dat die datum ook voor Nederland geldt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.