Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe Netflix-serie Flaked komt in 2016

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2015, 9:48 CategorieStreamingdiensten

Netflix is voornemens een nieuwe serie met acteur Will Arnett uit te brengen, genaamd Flaked. De serie moet volgend jaar verschijnen. Dit is niet de eerste keer dat de acteur met Netflix samenwerkt.

Flaked op Netflix

Will Arnett en Netflix zullen hun vruchtbare samenwerking voortzetten met een nieuwe serie voor de streamingdienst, genaamd Flaked. Flaked is een comedyserie van in totaal acht afleveringen, die ergens in 2016 worden uitgebracht. Arnett is medeverantwoordelijk voor Flaked, aangezien de acteur de serie in samenwerking met Netflix tot stand laat komen. De serie gaat over a self-appointed guru who falls for the object of his best friend’s fascination, en wordt geschreven door Mark Chappell (The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret).

Afgelopen herfst zag Arnett zijn CBS-televisieserie The Millers geannuleerd worden. Daarvoor werkte de acteur al twee keer eerder samen met Netflix: voor het vierde seizoen van de toffe comedyserie Arrested Development en de comedy-animatieserie BoJack Horseman. Onlangs maakte Netflix nog bekend dat BoJack Horseman een tweede seizoen krijgt en dat we in de toekomst ongetwijfeld meer van Arrested Development gaan zien. Of dat een nieuw seizoen of het vernieuwde vierde seizoen is, dat weten we pas wanneer de tijd daar is.

Arrested Development is volgens de kijkers van de serie één van de grappigste series aller tijden. Het bevat soms subtiele humor die niet door iedereen wordt opgepikt, daarom is de show nooit zo populair geworden. Na drie seizoenen werd de stekker er al uitgetrokken – zelf in de serie werd daar aandacht aan besteed. Toen Netflix een vierde seizoen aankondigde, waren de fans erg blij – maar het resultaat was dan weer teleurstellen. Nu werkt Netflix aan een vernieuwde versie van seizoen vier, eentje die wel in de smaak moet vallen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.