Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix geeft trailer van House of Cards seizoen 3 vrij

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2015, 10:51 CategorieStreamingdiensten

Mag 27 februari niet snel genoeg aanbreken zodat je kunt beginnen aan het derde seizoen van House of Cards op Netflix? Check dan de trailer waarin je alvast een voorproefje krijgt van wat er komen gaat.

Derde seizoen van House of Cards op Netflix

Netflix heeft de eerste trailer van het derde seizoen van House of Cards vrijgegeven. De serie gaat over Frank Underwood en z’n vrouw Claire Underwood, die samen door middel van intimidatie, manipulatie en meer de macht proberen te grijpen in Washington D.C. En wanneer ze een doel bereikt hebben is het nooit genoeg, maar blijkt het achteraf pas het begin – ongeacht de chaos die ze hebben achterlaten in het leven van verschillende mensen, die ze ondertussen gebruikt hebben zonder dat ze dat soms zelf door hadden.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige Britse serie en heeft acteurs Kevin Spacey en Robin Wright in de hoofdrollen, die respectievelijk Frank en Claire Underwood spelen. Mogelijk zal het derde seizoen ook uit dertien afleveringen van vijftig minuten bestaan. House of Cards wordt vaak als perfect voorbeeld gegeven door mensen die aan binge watching doen: een serie zo snel mogelijk achter elkaar kijken. Er zijn mensen die het tweede seizoen van House of Cards op één dag hebben afgekeken – wij houden van series, maar dat gaat erg ver.

House of Cards is ook één van de eerste series die Netflix in de 4K-resolutie heeft uitgezonden. Een serie als Marco Polo doet nu hetzelfde. Op de afgelopen CES-beurs hebben verschillende fabrikanten hun 4K-toestellen getoond – want je kunt wel content hebben in die resolutie, mocht je tv het niet ondersteunen, dan heb je er alsnog niets aan. vanaf 27 februari kunnen we weer in onze pyjama’s en loungepakken voor de televisie hangen en zo’n 650 minuten lang niets anders doen dan kijken wat de Underwoods weer voornemens zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.