Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

MediaMarkt en BCC geven weer korting op home cinema-apparatuur

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2015, 10:54 CategorieActies

Het is weer zover; de twee grootste elektronicaketens starten vandaag met de bekende BTW-kortingsactie. Dit betekent dat je een flinke korting kunt krijgen op onder mee home cinema-apparatuur en andere elektronica.

BTW-actie

Vanaf vanavond 18.00 start MediaMarkt met de BTW-kortingsactie. De winkelketen haalt de 21 procent BTW van elk product af door je deze als korting te geven. Let wel; dit komt niet meer op 21 procent korting. Deel de prijs van het product door 1,21 en je komt op de actieprijs uit. Je ziet, het is een korting van ruim 17 procent. Bovendien wordt vaak de adviesprijs van een product als uitgangspunt gebruikt, niet de laagste winkelprijs. Het loont dus om de laagste prijzen even te vergelijken voordat je tot aankoop overgaat.

Zoals elk jaar volgt winkelketen BCC de stappen van MediaMarkt dankzij de prijsgarantie. Dit houdt in dat de producten die de winkel verkoopt voor dezelfde lage prijs verkocht mogen worden. In principe maakt het dus niet uit waar je je nieuwe tv, printer of koffiemachine koopt. Er is wel een aantal productgroepen van de actie uitgesloten, waaronder abonnementen en prepaidkaarten, accessoires, gameconsoles, software, cadeaukaarten en speelgoed.

Meer informatie

De BTW-actie gaat vanavond om 18.00 van start en loopt tot en met zondag 2 februari 22.00. Meer informatie vind je in de webshops van MediaMarkt en BCC.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.