Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek Split 812 split HDMI-signaal naar tweede tv of projector

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2015, 13:55 CategorieAccessoires

Heb je een (Ultra) HD tv en speel je hier media van bijvoorbeeld een Blu-ray speler en mediacenter op af maar wil je eigenlijk ook een tweede display of een projector in een andere ruimte van deze media voorzien? Marmitek heeft hiervoor deze week de Marmitek Split 812 op de markt gebracht.

Op de Marmitek Split 812 kun je alle soorten AV-apparaten aansluiten, ook apparaten met 4K Ultra HD-ondersteuning. Het apparaat is voorzien van een Auto Scaling functie waarmee automatisch de hoogst mogelijke resolutie van een beeldscherm (TV) of projector gedetecteerd wordt en gelijktijdig twee verschillende videoresoluties uitgestuurd worden.

Marmitek Split 812-2

Als bijvoorbeeld het ene scherm een full hd-resolutie heeft en het andere scherm een 4K-resolutie, dan zal de Marmitek Split 812 het 4K-bronsignaal naar full hd omzetten voor het eerste scherm en de native resolutie behouden voor het tweede scherm. Andersom geldt dat een ful hd-bronsignaal door het apparaat omgezet wordt naar de hogere 4K-resolutie voor het tweede scherm.

Verder is de Marmitek Split 812 geschikt voor 4K Ultra HD, 1080p Full HD en alle 3D formaten en ondersteunt het High Definition LPCM 7.1CH, Dolby True HD en DTS-HD Master Audio. De splitter is inmiddels te koop voor een prijs van 99,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.