Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG brengt GoPro streaming naar smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2015, 12:02 CategorieSmart tv's

De GoPro camera’s zijn inmiddels niet meer uit ons leven weg te denken. De mooie actieshots die de camera’s mogelijk maken zien we dagelijks voorbij komen op onder meer YouTube en Vimeo, maar GoPro heeft ook een eigen streamingdienst. Hier kun je extreme sporten en andere content die gefilmd is met de GoPro Hero camera’s volgen.

LG is de eerste tv-fabrikant die met deze streamingdienst van GoPro aan de slag gaat. De app van GoPro komt voor het eerst beschikbaar op smart tv’s, de webOS-modellen van LG. Alle 2014 en 2015 smart tv’s van de Koreaanse fabrikant krijgen toegang tot de dienst. Momenteel is de dienst, in de vorm van een app, al beschikbaar op de Xbox One en Xbox 360 consoles van Microsoft.

De GoPro streamingdienst biedt toegang tot meer dan 400 uur aan actieshots in HD-kwaliteit, in categorieën als Wild Animals, Behind The Scenes, Deep Sea en Top Picks. Middels een toekomstige update zal ook 4K Ultra HD-content aan het aanbod toegevoegd worden. Daarnaast wil het bedrijf live streaming van diverse sportcompetities gaan aanbieden. Het eerste evenement dat live uitgezonden wordt is de Winter X Games 2015. GoPro camera’s worden dan met een kleine zender uitgerust waardoor we allemaal live mee kunnen kijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.