Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon introduceert Omni Bar soundbar

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2015, 15:37 CategorieLuidsprekers

Harman Kardon heeft tijdens CES 2015 diverse nieuwe audioproducten aangekondigd, waaronder een uitbreiding van het Omni-portfolio. De producten in deze serie zijn ontwikkeld voor eenvoudige draadloze streaming in huis, in hoge kwaliteit. Het nieuwste lid van de familie is de Omni Bar soundbar.

Harman Kardon Omni Bar

De nieuwste toevoeging aan Harman Kardon’s draadloze HD audiosysteem is de Harman Kardon Omni Bar. Dit is een 2-kanaals soundbar met een draadloze subwoofer die high definition geluid levert. De Omni Bar ondersteunt HDMI, optical, Bluetooth en mini jack, maar kan ook worden aangesloten op een standaard Wi-Fi netwerk. Op deze manier is de Omni Bar onderdeel van het multi-room netwerk van Harman Kardon.

Harman-Kardon-Omni-Bar

De soundbar wordt gecontroleerd en geconfigureerd door middel van de Karman Kardon controller-app. Via Bluetooth is het mogelijk muziek van telefoon, tablet of laptop te streamen naar de soundbar. In tegenstelling tot andere draadloze streaming systemen levert de Bar 24 bit/96kHz studiokwaliteit HD audio streaming, ook wel hoge resolutie audio genoemd.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Omni Bar is verkrijgbaar in de zomer van 2015. Een adviesprijs voor Nederland is nog niet bekendgemaakt maar in de VS kost de soundbar 799 dollar.

  • Delen:

Reacties

  1. Streetnerd
    23 mei, 2016 om 21:40

    Is deze Omni bar wel te koop? Ik kan nergens info erover vinden…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.